Videre drift på Hjørnevikbua

Det blir videre drift på Hjørnevikbua i Florø. Men ingen vet hvem som skal drive stedet videre.
Redaksjonen
17 September 2007 - 13:00

Terje Andersen i Bistro To Kokker er klar på at det blir videre drift av restauranten på Hjørnevikbua, men det er ennå ikke klart hvem som skal drive den videre. Det er heller ikke sikkert i hvilken form driften vil være.
 
Restauranten er en viktig del av lokalmiljøet.
 
Kan drive selv
En mulighet er at selskapet Bistro To Kokker driver restauranten selv fra nyttår av. En annen mulighet er å leie den ut til andre.
 
- Vi har blitt kontaktet av forskjellige folk som ønsker å leie og drive, men vi må finne de rette om vi skal leie ut, seier Andersen til Firdaposten.no.
 
Vil hjem
I følge Andersen er det flere dyktige kokker som jobber utenfor Florø som er interesserte i å flytte hjem og overta driften.
 
Men samtidig har Bistro To Kokker lyst til å ta over driften selv igjen. Problemet er at selskapet har mye å gjøre innen catering og kantinedrift allerede.
 
Hardt arbeid
- Vi har lyst til å starte opp igjen og drive slik det var før med den gode, gamle Bua, som fokuserte sterkt på mat og et stort utvalg på menyen. Vi ønsker å få tilbake det renommeet vi hadde før, men det krever hardt arbeid å holde det, så vi får se, sier Andersen.
 
- Skal vi drive restauranten selv, så blir det mindre sirkus og mer fokus på mat og drift. Spenstige menyer og utvidet åpningstid, sier han.
 
Andersen mener at Florø trenger en slik restaurant for å holde matmiljøet oppe og holde på interessen fra kokkelærlinger.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her