Videre drift på Hjørnevikbua

Det blir videre drift på Hjørnevikbua i Florø. Men ingen vet hvem som skal drive stedet videre.

Terje Andersen i Bistro To Kokker er klar på at det blir videre drift av restauranten på Hjørnevikbua, men det er ennå ikke klart hvem som skal drive den videre. Det er heller ikke sikkert i hvilken form driften vil være.
 
Restauranten er en viktig del av lokalmiljøet.
 
Kan drive selv
En mulighet er at selskapet Bistro To Kokker driver restauranten selv fra nyttår av. En annen mulighet er å leie den ut til andre.
 
- Vi har blitt kontaktet av forskjellige folk som ønsker å leie og drive, men vi må finne de rette om vi skal leie ut, seier Andersen til Firdaposten.no.
 
Vil hjem
I følge Andersen er det flere dyktige kokker som jobber utenfor Florø som er interesserte i å flytte hjem og overta driften.
 
Men samtidig har Bistro To Kokker lyst til å ta over driften selv igjen. Problemet er at selskapet har mye å gjøre innen catering og kantinedrift allerede.
 
Hardt arbeid
- Vi har lyst til å starte opp igjen og drive slik det var før med den gode, gamle Bua, som fokuserte sterkt på mat og et stort utvalg på menyen. Vi ønsker å få tilbake det renommeet vi hadde før, men det krever hardt arbeid å holde det, så vi får se, sier Andersen.
 
- Skal vi drive restauranten selv, så blir det mindre sirkus og mer fokus på mat og drift. Spenstige menyer og utvidet åpningstid, sier han.
 
Andersen mener at Florø trenger en slik restaurant for å holde matmiljøet oppe og holde på interessen fra kokkelærlinger.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen