Vil ikke innskrenke

Stadig flere ønsker seg innskjerpede skjenketider. Men daglig leder på Quality Grand Hotel Farris er fornøyd slik det er.
Redaksjonen
07 Februar 2008 - 18:00

Fra landet rundt har det de siste månedene kommer meldinger om at både politikere, politi og utesteder ønsker seg innskrenkninger i skjenketidene.
 
Men Lilly Skow Røed ved Quality Grand Hotel Farris i Larvik er fornøyd med dagens åpningstider. Hun synes det er viktig at Larvik har et tilbud.
 
- Vi vil ha en levende by også på nattestid. Derfor vil vi gjerne ha åpningstid sånn som nå. Det er viktig at Larvik er åpen og ønsker folk velkommen på utesteder og restauranter, sier hun til Østlandets Blad.
 
Ikke bråk
Skow Røed forteller at hun ikke opplever mye bråk på Grand når folk er ute.
 
- Jeg har en følelse av at det stort sett er rolig i Larvik på nattestid. Utenfor hos oss har vi gode erfaringer, det er veldig lite tull og problemer. Vi har et godt samarbeid med politi og natteravner, og vi har eget innleid vakthold.
 
Bra i Larvik
At folk eventuelt må reise til andre byer for å kunne være ute lenger, synes Skow Røed ville vært veldig trist.
 
- Det er bra å være her i Larvik. Jeg syns det er flott at mennesker går ut her. Mer folk gir et mer levende sentrum. Jeg vil heller ha flere hyggelige ting, enn å stenge tidligere.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Serverer du silda med en panzanella-salat, har du en feststemt rett
Dagens rett

Serverer du silda med en panzanella-salat, har du en feststemt rett

Sild smaker perfekt i det lyse halvåret som september også regnes til. Prøv bare denne lekre italienske varianten med brødsalat.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Det er nå du skal lage en gresk fest - utendørs eller inne
Dagens rett

Det er nå du skal lage en gresk fest - utendørs eller inne

For årets lammekjøtt begynner å dukke opp i kjøttdiskene og gresk stemning rundt bordet er det vi trenger nå som høsten banker på døra.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

En Belgian Coffee kombinerer kaffe med cognac og pære
Ukens drink

En Belgian Coffee kombinerer kaffe med cognac og pære

Det er en smak som passer perfekt nå som høsten ugjenkallelig er på vei.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
Serverer du silda med en panzanella-salat, har du en feststemt rett
Dagens rett

Serverer du silda med en panzanella-salat, har du en feststemt rett

Sild smaker perfekt i det lyse halvåret som september også regnes til. Prøv bare denne lekre italienske varianten med brødsalat.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det er nå du skal lage en gresk fest - utendørs eller inne
Dagens rett

Det er nå du skal lage en gresk fest - utendørs eller inne

For årets lammekjøtt begynner å dukke opp i kjøttdiskene og gresk stemning rundt bordet er det vi trenger nå som høsten banker på døra.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Himkok tenker nytt og lanserer cocktail- og designmeny

Designelementene skal sågar auksjoneres den 11. september når de nye cocktailene lanseres.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er en av de aller mest historiske burgunderne
+
Godbiter i pollisten

Dette er en av de aller mest historiske burgunderne

Og vi snakker verken om pinot noir eller chardonnay, derimot gamay.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slike kyllinglår har du ikke smakt maken til
Dagens rett

Slike kyllinglår har du ikke smakt maken til

Saftig kylling på en smaksrik salat er som skapt for å skape god stemning rundt bordet. Prøv denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En Belgian Coffee kombinerer kaffe med cognac og pære
Ukens drink

En Belgian Coffee kombinerer kaffe med cognac og pære

Det er en smak som passer perfekt nå som høsten ugjenkallelig er på vei.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her