Vil spore godt og norsk

VisitNorway lanserer ny spiseguide.

Gode spisesteder som tilbyr norsk matkultur får nå en ny arena for å markedsføre seg. I samarbeid med Norges Bondelag og Hanen (bygdeturisme og gardsmat) har Innovasjon Norge etablert et digitalt matkart under navnet Norwegian Foodprints. Guiden ligger under VisitNorway.com, som har cirka 600.000 besøk i måneden, skriver Hotellmagasinet.

- Vi ønsker å etablere en spiseguide vi med stolthet kan anbefale til alle, og hvor lokal kunnskap og vertskap er viktig, sier seniorrådgiver Elin Hjortland i Innovasjon Norge.

Alle spisesteder som gir en kvalitetsopplevelse basert på lokal historie og norske råvarer er velkomne til å søke om godkjennelse.
- Søkere vil få besøk av lokale inspektører for å sikre kvaliteten på guiden, sier Hjortland.

I tillegg tilprofilering på VisitNorways nettsider, vil godkjente spisesteder kunne bruke deltakelsen i sin egen markedsføring.

Målet er å ha inntil 150 spisesteder i guiden i løpet av 2010.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Vinmesse 11. mars i Oslo

Årets begivenhet: Flere hundre av de beste vinene fra mer enn 50 vinhus

Bli med på en fabelaktig vinmesse med en bredde du sjelden ser maken til. Smak flere hundre viner fra noen av verdens beste produsenter. Ta med en venn, kollega eller en du er glad i og bli med på årets store begivenhet for den vinintresserte. Les hele saken

Til toppen