Drikke
Vinkurs 18. juni - Sprudlende champagnekurs med Mai Tjemsland

Vinkurs 18. juni - Sprudlende champagnekurs med Mai Tjemsland

Hils sommeren velkommen med en spennende og unik champagnesmaking med en av Norges fremste vinkjennere, Mai Tjemsland.
Redaksjonen
21 Mai 2012 - 12:14

Bare ordet champagne får det til å bruse hett i manges årer - denne fantastiske drikken har vi mange assosiasjoner til. 

Opplev champagnens mange uttrykk i det du får smake et godt utvalg av elegante viner

FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå til påmeldingslenken her 

Hva kan du lære?

Det er med glede vi igjen kan ønske velkommen til vinens verden sammen med en av landets ypperste vineksperter og Norges eneste kvinnelige Master of Wine, Mai Tjemsland.

Denne kvelden vil hun lære deg mer om ett av verdens aller mest ettertraktede vinområder, Champagne, og leder deg gjennom en smaking av et godt utvalg forskjellige champagner.

Du vil selv oppleve hvor forskjellig champagne kan være i det vi smaker knusktørre champagner, champagne laget utelukkende på chardonnay, rene pinot noir-champagner, årgangschampagne og rosé.

Mai Tjemsland er en av kun tre nordmenn som har verdens høyeste utmerkelsen innen vin - Master of Wine. I alt er det kun 299 personer i verden som har bestått denne meget krevende og eksklusive utdannelsen.

Hun er en kjent vinjournalist og restauratør, og er en ettertraktet foredragsholder.

Les mer om Mai Tjemsland i denne artikkelen

Ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse - meld deg på i dag.

Dette er vinene du får smake denne kvelden:

Vi tar forbehold om endringer i de oppsatte vinene til dette kurset.

  (klikk) 

Tid: Mandag 18. juni 2012 kl. 19.00 - 21.30
Pris: kroner 495,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Påmeldingen er bindende. 

Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 10.06.12 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.

Spørsmål? Send en mail.

 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De lekreste bobler finnes på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

De lekreste bobler finnes på 60+ pol

Denne champagne-neoklassikeren er ikke bare nydelig nå, men har dokumentert en usedvanlig god lagringsevne – etter omkorking.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid
+
Ukens vin

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid

På plass på 180 pol, prisen er utrolig god, og den finnes sågar i magnum, også den til svært god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De lekreste bobler finnes på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

De lekreste bobler finnes på 60+ pol

Denne champagne-neoklassikeren er ikke bare nydelig nå, men har dokumentert en usedvanlig god lagringsevne – etter omkorking.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid
+
Ukens vin

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid

På plass på 180 pol, prisen er utrolig god, og den finnes sågar i magnum, også den til svært god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette drikker du til and
Tester

Dette drikker du til and

Andevennlige drikkevarer finner du innen alle kategorier og prisklasser. Her har du en rekke forslag som kan kalles allroundere når det er and på menyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her