Vinn mange flotte premier med Apéritifs julekalender

Vinn mange flotte premier med Apéritifs julekalender

Svar på tre enkle spørsmål og bli med i Apéritifs julegavedryss. Dagens premie er bøkene  "Slikkepott" (Lise Finckenhagen) og  ”En duft av Champagne” (Richard Juhlin) . Verdi kroner 898,-
Redaksjonen
14 Desember 2013 - 02:00

Ved å klikke på knappen nedenfor kommer du til dagens utgave av Apéritifs julekalenderquiz.
Og hver dag får du servert tre nye mat- og drikkerelaterte spørsmål.

Totalt er det 35 premier å vinne til en total verdi av 66.000 kroner.

Dagens premie er bøkene "Slikkepott" (Lise Finckenhagen) og ”En duft av Champagne” (Richard Juhlin) (verdi kroner 898).

Lise Finckenhagen, Slikkepott
En av Norges desidert fremste kokker byr på nærmere hundre kakeoppskrifter som smaker og dufter av krydder, frukt, bær og eleganse. Dette er en usedvanlig vellykket og inspirerende bok om kakebaking, uten tvil den beste på mange år.
Illustrasjonene er inviterende og appetittvekkende, tekstene lettfattelige og fulle av overskudd.

Boken er finalist til Årets kokebok 2013.
Verdi: Kr. 399,-

Richard Juhlin: En duft av Champagne
Verdens fremste champagneekspert Richard Juhlin tar oss med på en fascinerende reise, med sin berømte nese som veiviser. Vi skal til det geografiske området Champagne, men også gjennom den myteomspunne historien til vinen som bærer områdets navn. Juhlin er verdensberømt for sin ekstreme luktesans og hukommelse og her byr han på den mest omfattende gjennomgangen av distriktet Champagne og vinene derfra som noen gang har kommet i bokform. Åtte tusen champagner - og produsentene som står bak dem - er testet og vurdert. Boken byr på alt du behøver å vite om champagnesmaking, jordsmonn, druesorter, stilarter og ikke minst glamouren som omgir denne fasjonable drikken. Juhlin deler sine erfaringer på en personlig og filosofisk måte og viser deg hvordan du kan trene opp luktesansen. Boken er rikt illustrert.
Verdi: Kr. 499,-

OBS! Du kan gjerne ta våre quizer uten å være innlogget som bruker av Apéritif, men da er du dessverre ikke med i premietrekningene.
Logg inn eller registrer deg som ny bruker her.
 

 

 

 

Ta de tidligere quizene og få ekstra vinnersjanser i nyttårsquizen

Husk også at selv om du kommer sent inn i kalenderquizen, kan du likevel ta de tidligere dagsquizene i vår julequizkalender. Seks dager med korrekt besvarte dagsspørsmål gir deg én ekstra vinnersjanse i den aller siste quizen som går i perioden 25. - 31. desember. Med andre ord kan du oppnå hele fire ekstra "bonuslodd" og dermed femdoble dine vinnersjanser. Hovedpremien der er en stor gavepakke med utstyr og bøker for den mat- og vininteresserte.

Informasjon om tidligere quizer får du etter å ha tatt dagens quiz, eller her!

Tips: Svar på spørsmålene vil du som regel lettest finne på Apéritifs eller premieleverandørens sider.

Vinnerne trekkes innen én uke og annonseres her. Premiene sendes ut direkte fra leverandørene etter nyttår.

Premieoversikt Apéritifs julekalenderquiz

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Imponerende 55 finalister i Star Wine List Award Norway 2025

Blant et rekordstort antall påmeldte vinkart i konkurransen Star Wine List Award Norway er det også rekordmange finalister fordelt på ni ulike kategorier.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her