Vinsmaking 8. oktober i Oslo - Prestisjefylt med 11 viner fra Gallo i California

Denne kvelden lover vi deg en rekke viner som garantert setter alle eventuelle fordommer til side om denne en av verdens største vinprodusenter. Da kommer nemlig markedssjef German Ramirez samt senior områdesjef, David Link, til Norge, og med seg har de e
Redaksjonen
18 September 2003 - 09:00

Ernest & Julio Gallo er altså en av verdens største vinprodusenter, og de to brødrene startet allerede i 1933 med vin. I dag er alle familiens åtte vingårder lokalisert i Sonoma County i California, USA.

Gjennom årrekker har Gallos fokus ligget på evig forskning, forbedring og eksperimentering. Dette har vært gjort gjennom tre generasjoner, og det er i dag tredje generasjon, representert ved Gina og Matt Gallo, som driver businessen. De lever under mottoet "being true to the grape".

I de siste årene har vinhuset E. & J. Gallo blitt premiert med mer enn 300 internasjonale prestigetunge anmerkelser.

Denne smakingen vil presentere deg for Sonoma County og de åtte vingårdene Gallo har der. Ikke minst får vi vite mer om hvordan dyrkingen av druene foregår og hva som ligger bak firmaets filosofi på dette området.

E. & J. Gallo har i år lansert en ny vinserie som går under navnet Sierra Valley. Dette skal være meget bra viner for en rimelig penge. Du kan selv bedømme dette, for vi får smake tre viner fra denne serien. I tillegg er det er hentet inn noen spennende "juveler" spesialsendt fra USA - viner som aldri har tidligere har vært vist frem i Norge.

Rosinen i pølsa er den verdenskjente Northern Sonoma Estate som vi også får smake i den røde versjonen.

Les mer om Gallo hos Apéritif

 

Siste:
Gallo of Sonoma's 1998 Estate Bottled Chardonnay vinner den ettertraktede Mission Hill Trophy ved The International Wine & Spirit Competition 2003.
- Vi er lykkelige over å kunne motta en slik anerkjennelse på verdensplanet, sier Gina Gallo, tredje generasjons vinmaker for Gallo of Sonoma.
- Vineksperter verden over verdsetter i stadig større grad viner fra Sonoma. Vi på vår side gjør alt vi kan for å lage best mulig viner, fortsetter hun.

Dette er fjerde gang i løpet av de siste seks år at Gallo of Sonoma vinner en betydningsfull premie ved The International Wine & Spirit Competition. I 2002 ble Estate Bottled Cabernet 1996 kåret til "Best Cabernet Sauvignon Worldwide," og i 2001 ble Stefani Vineyard Chardonnay 1997 "Best Chardonnay Worldwide."

Over 100 vineksperter smakte 4.000 viner fra 20 forskjellige land i årets International Wine and Spirit Competition. Konkurransen følger det olympiske regelverk, og deler ut kun én gullmedalje, én sølv, og én bronse i hver kategori. (03.10.03)

Vinene som skal smakes er:
w Sonoma County Zinfandel (finnes ikke i Norge og er spesielt hentet fra USA for denne anledningen)
w Two Rock Chardonnay (finnes ikke i Norge og er spesielt hentet fra USA for denne anledningen)
w Coastal Vineyard Chardonnay (finnes ikke i Norge og er spesielt hentet fra USA for denne anledningen)

Smakingen er nå avholdt

Tid: 8. oktober 2003 kl. 19.00
Pris: kroner 395 inkl. mva
Sted: Grand Hotel - Gerhardsensalen (7. etg)
Adresse: Karl Johans gt.

Ring Apéritif på 902 04 834 dersom du ikke finner frem.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 081003. Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 03.10.03 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail.
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her