Winemakers Dinner: En av Oslos beste Italienere møter en av Piemontes mest spennende produsenter

Winemakers Dinner på Baltazar Ristorante & Enoteca

Winemakers Dinner: En av Oslos beste Italienere møter en av Piemontes mest spennende produsenter

Vi inviterer til en piemontesisk festaften på herlige Baltazar Ristorante & Enoteca

Dag Tjersland.
Dag Tjersland.

Gjennom en spesialkomponert fire-retters meny av kjøkkensjef og innehaver Dag Tjersland, satt til viner fra Piemontes største familieeide vinhus, får du oppleve fantastisk mat og vin i kombinasjoner som garantert vil gjøre høstkvelden litt lysere.

Vi har besøk fra et av de viktigste vinhusene i Piemonte, tradisjonsrike Bersano, og deres eksportsjef Erika Abate. Bersano er med sine 230 hektar vinmarker i Monferrato og Langhe det største familieeide vinhuset i Piemonte. De høster strålende kritikker år etter år og er også en av pionerene for moderne vinproduksjon på en av Piemontes 'glemte' druer, ruche.

Les mer om Bersano og ruche her:

Erika Abate.
Erika Abate.

Erika vil guide deg gjennom kveldens viner og fortelle deg mer om tradisjonene, historien og filosofien bak denne imponerende produsenten. Samtidig vil kjøkkenet på Baltazar varte opp med klassiske italienske retter som bare de kan. Sammen sørger de for at vi får oppleve noe av det aller beste Italia og Piemonte har å by på - midt i Oslo.

Se kveldens meny her: 

Gå ikke glipp av denne enestående mat -og vinopplevelsen! Ta med venner, kolleger, kjente og kjære på en eksklusiv og smakfull aften.

Kommende kurs

Til toppen