Bli med å feire kjærligheten for italiensk mat og vin
Den 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Den 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenBli med på en unik vinopplevelse den 17. september. Dette er en sjelden mulighet til å smake og sammenligne viner fra ulike årganger og deler av Toscana.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenDen 14. februar kan du feire din kjærlighet for mat, vin eller følge ditt. Få servert en nydelig meny kombinert med 7 glass vin fra to topprodusenter fra Piemonte.
Les hele sakenGjør deg klar for en eksklusiv vinsmaking som vil fortrylle dine smaksløker. Den 27. november får du muligheten til å utforske de utsøkte vinene fra den anerkjente vinprodusenten, Monsanto.
Les hele sakenSting komponerer ikke bare musikk, han skaper også vinmagi! Bli med på en uforglemmelig vinsmaking den 20. november.
Les hele sakenBli med når de deilige vinene fra Castello di Meleto møter det italienske kjøkkenet på Di sotto, og serverer deg en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme.
Les hele sakenSmak nydelig mat og vin i en ekte italiensk atmosfære på Villa Paradiso Munch Brygge.
Les hele sakenEnten du tilbringer påsken hjemme eller i høyden, er den en velkommen gledesspreder på mer enn en måte.
Les hele sakenDe kommer fra en del av Sicilia som ikke er like kjent som Etna, men som byr på virkelig lekre viner med et usedvanlig godt terroir-avtrykk.
Les hele sakenFreisa har mer å by på enn å være nebbiolos lettere og noen gang rustikke vandige slektning.
Les hele sakenDet er definitivt ikke på grunn av mangel på kvalitet at disse vinene er blitt rimeligere.
Les hele sakenI hvert fall ikke til denne prisen.
Les hele sakenFersk dolcetto er som skapt for sesongens meny, og denne er et supert kjøp.
Les hele sakenBarbera fra denne produsenten er den tredje mest solgte, og nå er enda en kommet inn i basishylla.
Les hele sakenDen koster det samme som åtte år yngre baroloer, og byr derfor på mye barologlede for pengene.
Les hele sakenI dag er det den internasjonale ostedagen og det er ingen grunn til at den ikke skal feires med et lite glass vin
Les hele sakenVi snakker om et av Barolo DOCGs absolutte toppnavn, både vinmark og produsent. Derfor får du usedvanlig mye barolo for pengene.
Les hele sakenDet er et funn for alle som ikke er kommet i gang med vinsamling, men som gjerne vil oppleve hvordan denne vinstilen utvikler seg.
Les hele sakenPå øya Pantelleria mellom Sicilia og Afrika lager de komplekse dessertviner som passer perfekt til søte desserter med norske epler.
Les hele sakenDen er dessuten billigere enn på Systembolaget, så da kan du også glemme turen over grensa.
Les hele saken2018 er et komplisert år med stor variasjon innad i Barolo DOCG. Men likevel har årgangen produsert noen virkelig minneverdige viner, særlig fra Monforte.
Les hele sakenDen har vært på polet i mange år – men aldri har den kostet så lite som nå. Uten at kvaliteten er redusert, heller tvert om.
Les hele sakenDen burde koste 50 kroner mer, og i motsetning til andre roseviner er det en som blir bedre med tiden. Hvorfor får du vite her.
Les hele sakenDen er dessuten i en klasse for seg innen dette mangslungne DOC-et på Adriaterhavskysten.
Les hele sakenSmak noe av det aller beste fra Chianti og Toscana når Chiara Leonini fra det anerkjente vinhuset Fèlsina inntar hovedstaden.
Les hele sakenVi snakker om vin du normalt må ut med inntil 230 kroner flasken for.
Les hele sakenI hvert fall er 2020-årgangen en av tre aller beste utgaver jeg har smakt.
Les hele sakenDet er oppskriften for denne basislistede rødvinen.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken