Illustrasjonsbilde.

Winemakers Dinner i Oslo torsdag 17. September

Illustrasjonsbilde.

Winemakers Dinner: Lær om Argentinas viner til en eksklusiv 5-retters på Nedre Foss Gård

Torsdag 17. september er det duket for en meget smaksrik aften på ærverdige Nedre Foss Gård. I forbindelse med World Malbec Day har kjøkkensjef Erlend Sætherø komponert en ekstra smaksrik meny med sesongens beste råvarer for å matche spennende argentinske viner, deriblant en helt ny vintype.

COVID-19

I dialog med den argentinske ambassade og Nedre Foss Gård har vi besluttet å flytte dette arrangementet til torsdag 17. september. Informasjon har blitt sendt ut til alle deltakere via e-post.

Vi gleder oss til å kunne ta dere i mot på Winemakers Dinner i september, og takker for tålmodigheten i mellomtiden.

Denne torsdagen får du smake viner fra Argentinas aller mest kjente vinområde, nemlig Mendoza. Samt vin fra mindre kjente områder som Salta som sies å ha et av verdens mest ekstreme klima når det kommer til vindruedyrking. Det blir alt fra en hvit malbec som ennå ikke er lansert i Norge, til frisk og mineralsk chardonnay og semillon. Til hovedretten får vi sammenligne to forskjellige og svært gode malbecviner. 

 

Med en over 400 år gammel vinhistorie har Argentina en spennende tradisjon med en blanding fra den gamle og nye vinverdenen. For å vise den argentinske vinindustrien vil det fokuseres på en blanding av de tradisjonelle vinene og selvsagt druen malbec som feires verden over dagen etter. Men vi får også mulighet til å smake viner som ikke er like kjente.

 

Her kan du lese mer om Argentina

Phil Crozier.

Phil Crozier skal lede oss gjennom middagen. Phil er født og oppvokst i England og har bakgrunn fra den engelske prestisjefylte restaurantkjeden Gaucho. Han er ambassadør for Wines of Argentina, og har stor kunnskap om Argentinas druer, terroir og mikroklima.

Dette arrangementet er et samarbeid mellom Wines of Argentina, Den Argentinske Ambassade og Apéritif. 17. april er det Malbec World Day og i forbindelse med denne dagen er det feiring og arrangementer over hele verden. Denne middagen er Den Argentinske Ambassades feiring i Norge. 

Pass på å få med deg denne utrolige middag - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse! Det blir norske råvarer i skjønn forening med argentinske viner. 

Endringer kan forekomme.

Kommende kurs

Til toppen