Denne vellagrede rødvinen i magnum er utrolig gunstig priset
Vi snakker om en 9 år gammel malbec i magnum til bare 100 kroner mer enn normalflaske.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Vi snakker om en 9 år gammel malbec i magnum til bare 100 kroner mer enn normalflaske.
Les hele sakenArgentinsk vin inntar Trondheim og Radisson Royal Blu Garden Hotell for å gi en fantastisk aften.
Les hele sakenArgentinsk vin inntar Nedre Foss Gård denne torsdagen for å leke med smøksløkene våre
Les hele sakenArgentinsk vin inntar Nedre Foss Gård denne torsdagen for å leke med smøksløkene våre
Les hele sakenFredag 18. september får Trondheim virkelig smake på Argentina, på selveste Malbec World Day. Det blir en svært lekker middag med de beste norske råvarer, kombinert med landets mest spennende viner - deriblant noen du garantert aldri har smakt.
Les hele sakenTorsdag 17. september er det duket for en meget smaksrik aften på ærverdige Nedre Foss Gård. I forbindelse med World Malbec Day har kjøkkensjef Erlend Sætherø komponert en ekstra smaksrik meny med sesongens beste råvarer for å matche spennende argentinske
Les hele sakenFra gode gamle Weinert kommer en av januars aller beste nyheter. Og er magnum for stort, er normalflasken også et funn.
Les hele sakenWeinert er i dagens Mendoza en anakronisme. Her er alt ved det samme, ikke en ståltank får komme innenfor disse kjellerne hvor vinene modner i mange år, noen inntil to tiår i de store velbrukte fatene.
Les hele sakenDenne produsenten gjør sine helt egne greier. Og lykkes veldig godt til å sette Mendoza på noe annet enn mainstream-kartet.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenÅ kunne noe om vin blir stadig viktigere. Apéritifs vinskole går over fem kvelder og gir deg en grunnleggende forståelse av vinens verden.
Les hele sakenDomaine Marcel Deiss er kanskje den mest banebrytende produsenten i Alsace, og endelig er vinene tilbake i Norge.
Les hele sakenMaster of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg forskjellen på de viktigste druetypene som benyttes i vinproduksjon verden over.
Les hele sakenNedre Foss Gård åpner dørene og byr på 5 lekre retter til 5 fantastiske champagner fra en helt spesiell produsent.
Les hele sakenHar ikke Italia en fast plass i ditt hjerte fra før, vil det absolutt få det nå. Med vin i glasset drømmer du deg bort sammen med Norges desidert mest entusiastiske vin- og italiaekspert.
Les hele sakenBattle of Bottles, en av årets største vinmesser med hovedfokus på italienske viner lørdag 11. februar i Oslo
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele sakenMen aller størst oppmerksomhet får tre årganger av DRC-porteføljen. Vinverdenens aller mest etterspurte viner selges nemlig til en brøkdel av internasjonal pris. Det kommer til å skape ville tilstander.
Vi snakker om to helt forskjellige ølstiler, men brygget slik de skal være.
Vi snakker om en fatmodnet grappa og en norsk whisky for bestilling. Men også en solid porter som er nyhet i basis.
Det er de aller beste kjøpene blant de 100 testede vinene fra nyhetsslippene i januar og november. Men også en pen håndfull med flotte tørre hvitviner som byr på solid vinvaluta, Topp til skrei og annen sjømat.
Denne er en av mange vanvittig vellykkede viner, men vær forberedt om kamp om flaskene og å tømme kontoen.
Reinskav er en forholdsvis rimelig luksus som alle kan unne seg og som ikke minst er lett og rask å lage, uten å måtte kompromisse på kvalitet og smak. Perfekt når nasjonaldagen havner på en mandag.
Les hele sakenMandag feirer vi samenes nasjonaldag med oppskrift på det tradisjonsrike samiske festmåltidet bidos.
Les hele sakenÅ kunne noe om vin blir stadig viktigere. Apéritifs Vinskole går over fem kvelder og gir deg en grunnleggende forståelse av vinens verden.
Les hele sakenFilip August Bendi sikret den tredje norske sølvmedaljen noensinne med en treretters barnemeny med et gullegg i midten og en breiflabb som har satt standard for denne råvaren i lang tid framover.
Les hele sakenDenne retten kan lages med eller uten pølser. Det viktigste er å ikke kaste grønnsaker som er litt myke eller skrukkete.
Les hele sakenDet er ikke alle fiskeslag som egner seg til tartar, men ishavsrøya er virkelig en råvare det står respekt av.
Les hele saken