Winemakers Dinner: Rioja møter moderne spanske smaker på restaurantfavoritten Bon Lio

Winemakers Dinner 3. mars i Oslo

Winemakers Dinner: Rioja møter moderne spanske smaker på restaurantfavoritten Bon Lio

Vi kan love deg en minneverdig spansk-aften.

Cune er å regne som en av Riojas, og Spanias aller mest kjente produsenter, og det er ikke uten grunn. De har produsent viner av svært høy kvalitet helt siden 1879. I dag eier de hele 545 hektar med vinmark trygt plassert i de svært ettertraktede områdene mellom Rioja Alta og Rioja Alavesa. I dag drifter Cune Imperial, Vina Reale og Contino.

Les mer om Cune her og her 

Carlos Delage Foto: 

Vinhuset har i alle år vært kjent for sitt fokus på kvalitet i alle ledd, og deres kombinasjon av tradisjonell vinifikasjon med innovasjon har bidratt til husets status som en av stjernene fra Rioja. Vinene er også kjent for å være svært lagringsdyktige i riktige årganger.

Les hva Apèritif mener om Cunes viner

Fra Cune denne kvelden kommer Carlos Delage. Med seg i kofferten tar han med seg lekre godbiter fra både Cune og Contino. I tillegg får du som gjest muligheten til å smake en helt unik vin. Cune har produsert Spanias første vin fremstilt av druer som har blitt påvirket av edelråten botrytis. Denne lekre søtvinen gjør kvelden komplett når den kan nytes til Bon Lio's deilige Crema Catalana.

Her kan du lese mer om Bon Lio

Restaurantfavoritten Bon Lio flyttet i høst sitt lille krypinn på Frendensborg til nye større lokaler i Millsgården på Grünerløkka. Kjøkkensjef Cato Pedersen Wara og hans team har bevart den lekene tilnærmingen til restaurantopplevelsen som i løpet av de siste 5 årene har gjort Bon Lio til en publikumsfavoritt.  Denne kvelden  kan det forventes norske råvarer og spennende spanske smaker i det som kan kalles Oslos mest gjestmilde atmosfære. 

Kveldens meny. Endringer kan forekomme.

Kommende kurs

Til toppen