Winemakers Dinner: Start sommerkosen med en eksklusiv riesling-middag på Topphem

Winemakers Dinner 17. juni på Topphem, Oslo

Winemakers Dinner: Start sommerkosen med en eksklusiv riesling-middag på Topphem

Vi lover en smak av sommer når syv fabelaktige rieslinger blir satt til  en eksklusiv meny av teamet på Topphem.

 Matt Giedraitis

Det blir  en minneverdig aften når restaurantperlen Topphem åpner dørene for å ta i mot en av Norges favoritt rieslingprodusenter denne mandagskvelden i juni-måned. 

Det er tradisjonsrike Dr. Loosen med Matt Giedraitis som kommer på norgesbesøk. Matt vil guide deg gjennom kveldens viner og fortelle deg mer om tradisjonene, historien og filosofien bak denne produsentens imponerende portefølje. Med seg i baggen har han blant annet flere GG-er og en godbit som ikke er tilgjengelig på polet. 

Her kan du lese hva Apéritif mener om vinene til Dr. Loosen

Loosen-familien bærer lange vinmakertradisjoner som et av de viktigste vinhusene i Mosel, og har lenge dominert bestselgerlisten her til lands i kategorien tysk hvitvin. Denne kvelden får du mulighet til å smake noe av det aller beste denne produsenten har å tilby, og det til en spesialkomponert 5-retters meny.

Her kan du lese mer om Dr.Loosen 

Kjøkkensjef Simon Weinberg og barsjef Johannes Larsson

Når teamet på Topphem nå skal sette mat til vinene til Dr. Loosen, kan du være trygg på at dette vil være kombinasjoner som synger. Kjøkkensjef Simon Weinberg, som samtidig er eier av både Topphem og søsterrestauranten Bokbacka, komponerer sin egen mat- og drikkemeny med sterkt fokus på samhørighet mellom de to.

Les mer om hvordan de kombinerer drinker og mat her

Menyen Topphem har kreert består av sommerlige hyperlokale ingredienser. Her får du smake piggvar fra Båtsfjord, kalveterrine fra Hvasser og syriner fra Frogner. Kombinert med elegante viner fra den tyske rieslinglegenden Dr. Loosen blir dette sommerens største mat- og vinopplevelse. 

Gå ikke glipp av denne unike sjansen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Restaurant Topphem
Årgangsendringer og råvareendringer kan forekomme grunnet tilgjengelighet/sesong.

Kommende kurs

Til toppen