Matkurs og vinkurs

Winemakers Dinner 17. juni på Topphem, Oslo

Winemakers Dinner: Start sommerkosen med en eksklusiv riesling-middag på Topphem

Winemakers Dinner: Start sommerkosen med en eksklusiv riesling-middag på Topphem

Vi lover en smak av sommer når syv fabelaktige rieslinger blir satt til  en eksklusiv meny av teamet på Topphem.
28 Mai 2019 - 09:53
 Matt Giedraitis

Det blir  en minneverdig aften når restaurantperlen Topphem åpner dørene for å ta i mot en av Norges favoritt rieslingprodusenter denne mandagskvelden i juni-måned. 

Det er tradisjonsrike Dr. Loosen med Matt Giedraitis som kommer på norgesbesøk. Matt vil guide deg gjennom kveldens viner og fortelle deg mer om tradisjonene, historien og filosofien bak denne produsentens imponerende portefølje. Med seg i baggen har han blant annet flere GG-er og en godbit som ikke er tilgjengelig på polet. 

Her kan du lese hva Apéritif mener om vinene til Dr. Loosen

Loosen-familien bærer lange vinmakertradisjoner som et av de viktigste vinhusene i Mosel, og har lenge dominert bestselgerlisten her til lands i kategorien tysk hvitvin. Denne kvelden får du mulighet til å smake noe av det aller beste denne produsenten har å tilby, og det til en spesialkomponert 5-retters meny.

Her kan du lese mer om Dr.Loosen 

Kjøkkensjef Simon Weinberg og barsjef Johannes Larsson

Når teamet på Topphem nå skal sette mat til vinene til Dr. Loosen, kan du være trygg på at dette vil være kombinasjoner som synger. Kjøkkensjef Simon Weinberg, som samtidig er eier av både Topphem og søsterrestauranten Bokbacka, komponerer sin egen mat- og drikkemeny med sterkt fokus på samhørighet mellom de to.

Les mer om hvordan de kombinerer drinker og mat her

Menyen Topphem har kreert består av sommerlige hyperlokale ingredienser. Her får du smake piggvar fra Båtsfjord, kalveterrine fra Hvasser og syriner fra Frogner. Kombinert med elegante viner fra den tyske rieslinglegenden Dr. Loosen blir dette sommerens største mat- og vinopplevelse. 

Gå ikke glipp av denne unike sjansen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Restaurant Topphem
Årgangsendringer og råvareendringer kan forekomme grunnet tilgjengelighet/sesong.
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her