Illustrasjonsbilde

Winemakers Dinner 4. mars i Oslo

Illustrasjonsbilde (Zufar Kamilov)

WinemakersDinner: 8 superlekre musserende viner fra Tyskland til nydelig 5-retters middag fra Nedre Foss Gård

Den tyske musserende vinen sekt er i vinden som aldri før. Denne kvelden får du muligheten til å smake 8 forskjellige fra en av Tysklands mest velrennomerte produsenter.

  Foto: Sascha Rothe

Niko Bradner kommer til Oslo 4. mars for å vise frem sine helt spesielle viner. Han produserer den tyske musserende vinen også kjent som sekt, under produsentnavnet Griesel.

Griesels viner ble fort svært så populære, mye på grunn av Nikos lidenskap for kvalitet.

Her kan du lese mer om Griesels viner

Han følger sin filosofi som innebærer spontangjærete, ufiltrerte viner uten tilsatt svovel så lenge naturen tillater det. Han er inspirert av høy kvalitet, og det er lett å kjenne når man smaker disse vinene. De er meget elegante, smaksrike og veldig spennende. Niko har av den grunn oppnådd stor anerkjennelse for sine musserende viner i Tyskland. Han ble blant annet kåret til årets mest lovende vinmaker av guiden Vinum 2019. 

  Foto: Sascha Rothe
  Foto: Sascha Rothe

Nordmenn nyter musserende viner som aldri før, og akkurat i disse tider er det meget spennende å utforske det stadig voksende markedet. Champagne-produsentene har absolutt grunn til å skjerpe seg når spennende produsenter som Griesel kommer på banen. 

Ikke minst siden disse vinene er som skapte for matbordet. Og det får du altså muligheten til å teste ut denne kvelden sammen med mange andre mat- og drikkeglade gjester. 

Kjøkkensjef på Nedre Foss Gård Mats Valuen har nemlig spesialkomponert en meget lekker meny til kveldens åtte viner. 

Gå ikke glipp av denne utrolige middagen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

 

Kommende kurs

Til toppen