Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Wok med marinert svinekjøtt og nudler
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Finhakk hvitløk, chili og ingefær og bland sammen med kjøttet og soyasausen. Marinér i ca. ½ time. Skjær løk, purre, paprika og gulrot i ringer og biter. Kok nudlene etter anvisningen på pakken, sammen med krydderblandingen.
Fres kjøttet raskt (2-3 minutter) i olje i to omganger på sterk varme. Ta ut kjøttet.
Fres grønnsakene og bland i kjøttstrimlene. Bland i nudlene forsiktig til slutt. Smak til med soyasaus, pepper og evt. salt.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Studio Dreyer-Hensley
Drikke som passer til denne oppskriften
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
