Ylajali stenger - og reåpner senere

Ylajali stenger - og reåpner senere

Even Ramsvik og teamet er klar for nye utfordringer når de legger ned millionsuksessen Ylajali ved slutten av året.

– Fulle bord og god økonomi til tross, det flotte bygget vi holder til i - med all sin historie og sjarm - legger også mange begrensninger på hvordan vi kan utvikle oss videre. Så i stedet for å komme til et punkt hvor vi stopper opp, velger vi å gi oss på topp etter dette året, sier Even Ramsvik i en pressemelding.

Det er ingen tvil om at den dedikerte gjengen bak Ylajali gir seg på topp. Ylajali fikk i 2014 sin første Michelin-stjerne etter drøye 3 års drift.

Se de lekre bildene fra Even Ramsviks første år på Ylajali

Ylajali er Norges nest beste restaurant etter Maaemo ifølge Nordic White Guide 2015 og er kåret til Norges Beste Restaurant for andre år på rad av The Nordic prize. Blant mye annet.

God lønnsomhet

Ramsvik letter lite på sløret om hva som skal skje videre:

– For min del skal jeg fokusere på å fortsette å presse grensene frem til vi stenger og så starte prosjektet med å ta verdiene til Ylajali videre til ett nytt nivå i nye omgivelser, sammen med dyktige medarbeidere fra restauranten og eiersiden her.

Ylajali gikk med et overskudd på nærmere en million i 2013 etter en omsetning på over 24 millioner. Restauranten med 20 ansatte er eid av Rodeløkka Invest AS med Arikan-familien som hovedaksjonærer. Ramsvik har som de andre daglig lederne av Arikans restauranter også en aksjepost i Rodeløkka Invest AS.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen