Arkiv

Fant 5 artikler om emnet Trondheim [fjern]

Tittel Dato

Her behandles sågar saltstengene med respekt

Reneé Fagerhøi bærer sin t-skjorte med Thrasher på brystet med stolthet. Hun ikke bare elsker trashcooking, sørstatsmat og annet som andre «finkokka» rynker på nese av, hun vil provosere og vekke gjestene, men også ha det gøy. Dessuten gleder hun seg som et barn når dørene åpner for kvelden.

På Credo er det leverandørene som får æren

Bak nye Credo er det en helstøpt filosofi som gjør at restaurantbedriften skiller seg totalt fra alle andre med samme høye ambisjonsnivå. Bakgrunnen som kongelig kjøkkensjef har styrket Heidi Bjerkans medfødte ydmykhet og setter henne øverst blant den gastronomiske adel i Norge.

Humor bak hver knallgode slurk

Selv om Jørgen Dons er landets blideste bartender, og snippen er løs på Raus, er han og hans team dødsseriøse når det kommer til drinkmenyen.

I Trondheim får du Norges beste sild - og selvsagt like god akevitt til

Med Baklandet Skydsstation har Trondheim fått et sild- og snaps-paradis som konkurrerer med de beste i Danmark. Det måtte selvsagt en danske til.

Stadig flere ølfestivaler og festivaldeltakere

Oslos tredje nye ølfestival så langt i år åpner dørene denne helga. Og oppslutningen rundt ølfestivalene øker over hele landet.

Fant 5 artikler. Viser 1–6.

Til toppen