Ha kremlikøren, vaniljeis og isbiter i en blender.
Kjør sammen til en tyktflytende milkshake.
Hell i et cocktailglass og pynt med physalis eller kanelstang og et lite dryss kanel.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Den geniale miksen av fløte og irsk whiskey tilsmakt med blant annet vanilje og sjokolade ble lansert i 1974 etter flere års uttesting.
Ha kremlikøren, vaniljeis og isbiter i en blender.
Kjør sammen til en tyktflytende milkshake.
Hell i et cocktailglass og pynt med physalis eller kanelstang og et lite dryss kanel.
Sendt inn av Baileys
Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.
Les hele sakenJa, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.
Les hele sakenNår du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.
Les hele sakenEller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.
Les hele sakenDen 26. februar kan du bli med på en unik mat og vinopplevelse. Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Klosteret disker opp med en 5-retters meny.
Les hele sakenMed 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.
Les hele saken