Ha ingrediensene i en shaker med is og sil over i et avkjølt cocktailglass.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne drinkklassikeren oppstod under forbudstiden i USA, for å maskere den dårlige kvaliteten på hjemmebrent gin.
Ha ingrediensene i en shaker med is og sil over i et avkjølt cocktailglass.
Sendt inn av Apéritif
Sommeren kom veldig raskt i år og rabarbrasesongen ble dermed ultrakort. likevel er det fullt mulig å bruke meterhøy rabarbra til saftkoking. Lag en frisk drink med denne ingrediensen.
Om ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted.
Les hele sakenHeidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.
Les hele sakenNår du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.
Les hele sakenEller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.
Les hele sakenDenne suppeoppskriften med masse smak og krydder er perfekt nå som høstmørket er på sitt mørkeste.
Les hele sakenJa, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.
Les hele saken