Fyll et highballglass med is og ha i alle ingrediensene. Topp opp med tonic og garnér med en skive sitron.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Fyll et highballglass med is og ha i alle ingrediensene. Topp opp med tonic og garnér med en skive sitron.
Sendt inn av Brand Partners
Her får du fruktigheten fra bærene sammen med akevittens fylde og limens friskhet i skjønn forening. Hvilken akevitt du bruker preger selvfølgelig smaken på drinken, og her har vi brukt en akevitt fra våre naboer i sør.
Caipirinha er Barsils nasjonaldrink basert på deres nasjonalbrennevin cachaca som er laget av sukkerrør.
Oppi all jordbær- og hylleblomstsødmen er det også ekstra dybde fra vellagret akevitt.
Les hele sakenDet er rett og slett snakk om å legge til litt eplemos og kirsebærsyltetøy for å gi kaken litt ekstra syrlighet.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenDet er smaken av solfylte Hellas som vi savner når vi ikke er der, som er inspirasjonen for denne burgeren.
Les hele sakenFra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.
Les hele saken