1/1 lime, hakkes i biter og moses med morter sammen med 3 ts brunt sukker. Mos til det blir en brun, sausete væske. Fyll et stort rødvinsglass el. lign. 3/4 fullt med knuste isbiter. Hell over "sausen", og fyll opp med en god vodka. Stir and serve.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Dette er en variant av den populære caipiriña'en som har vært en av de mest populære drinkene i Norge over en årrekke. I stedet for det tradisjonelle sukkerrørsbrennevinet, har vi her brukt en vodka med et hint av grønt eple.
Karrien sørger for aromaer og intensitet også i smaken, hvor mye avhenger av hvilken type du velger. Mektig godt blir det uansett.
Les hele sakenÅ få til denne retten er faktisk veldig enkelt. Du trenger bare en grill, et par alu-former og en blender.
Les hele sakenMåltider ute i det fri smaker alltid bedre enn innendørs. Her er oppskriftene på hva du skal putte i piknik-kurven eller sekken.
Les hele sakenFlere norske restauranter konkurrerer i Star Wine List 2023 som offentliggjøres 19. juni, men allerede nå kan du se kandidatene i de ulike kategoriene.
Les hele sakenLa deg imponere av Spanias store mangfold i vinstiler, deriblant noen av verdens mest ettertraktede. Denne kvelden må du få med deg.
Les hele sakenBenjamin Aarsland ble Norges beste bartender med blant annet sin vri på en ny klassiker.
Les hele saken