Fashion by *ism drinkoppskrift
Foto: Julie H. Amundsen

Fashion by *ism drinkoppskrift

Denne vrien på Bellini er den ultimate nyttårsdrinken eller når du vil føle deg ekstra glamorøs.

Fremgangsmåte

Hell likørene og sake i champagne glasset, fyll opp med kald champagne, og rør lett om. Legg i sitronzest.

 

Tips:

Dersom du ønsker å bruke noe annet enn champagne, anbefales noe tørt som f.eks. cremant eller annen musserende. Anbefaler å holde unna prosecco i denne da det kan bli litt for søtt.

Tips:
Dersom du ikke har umeshu tilgjengelig, kan du droppe denne og ta 20 ml av hver likør i stedet, eller ev. bruke 10 ml Cointreau som alternativ dersom du liker mer sitrus.

Tips:
Dersom du må nøye deg med de tre øverste alternativene - som alle er å finne i mange polutsalg, bytter du ut aprikoslikøren med Cointreau

Alternative råvarer som kan kjøpes på polet:

Bols Peach 

Ninki-Ichi Umeshu

Cointreau

Koskenkorva Peach

Bott Frères Crème de Pêche

Giffard Crème de Pêche

Giffard Abricot de Roussillon

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

Sendt inn av Chris Grøtvedt, *ism

Forsiden akkurat nå
Her kombinerer du to veldig populære kaketyper - rullekake og gulrotkake
Ukens kake

Her kombinerer du to veldig populære kaketyper - rullekake og gulrotkake

Ethvert kakebord har plass til både rullekake og gulrotkake, men må du velge en, kan du fint si ja takk, begge deler - som her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bli med på østerssafari i Vadehavet
+

Bli med på østerssafari i Vadehavet

I den danske delen av Vadehavet er det østers i tonnevis, og ved lavvann tørrlegges østersbankene slik at man fritt kan plukke delikatessen opp fra sandbunnen. De kan spises på stedet, eller på en lokal restaurant med kreativ garnityr.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Endelig er jordbærene her og de kan nytes på utallige måter
Guide
Oppskrifter jordbær 

Endelig er jordbærene her og de kan nytes på utallige måter

Jordbær får vi ikke nok av nå mens sesongen er på topp. Prøv en av disse oppskriftene med sommerens sunneste i hovedrollen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er folkefavoritten blant oslorestaurantene

Brasserie France er restauranten som flest gjester har brukt DinnerBooking for å sikre seg restaurantbord i Oslo.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Hyggelig personal viktigere enn sunn mat i restauranter og kantiner

Det aller viktigste for opplevelsen på restaurant eller i kantina på jobben er ikke verken sunn mat, variasjon, kortreist mat eller vegetaralternativer. Folk flest er mest opptatt av at personalet er hyggelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Så gode som gulrøttene er nå, kan de spises døgnet rundt
Guide

Så gode som gulrøttene er nå, kan de spises døgnet rundt

Når du er forsynt med å knaske nyhøstede sommergulrøtter, kan du se på oppskriftene som forvandler denne gode råvaren til noe enda bedre.

Les hele saken