Hardangerhøst

Fremgangsmåte

Bowle.
Ha i brennevinet først, tilsett så all annen væske, bortsett fra eplesideren. Bruk gjerne alkoholfri sider/Mozell, om du syns den blir for alkoholsterk. Ha så i de andre ingrediensene (ikke skrell eplene) og sett bowlen til kjøling en time i kjøleskap.

Ha i eplesideren og nok knust is til å lage en overflatesørpe i bowlen. Kan serveres hele året, gjerne om høsten eller sommeren. Kan også varmes opp som punch, bruk samme oppskrift, men settes til trekking i romtemperatur med håndkle over i en halv time. Varmes opp forsiktig i kjele (sil av eplene og legg disse i etterpå) Serveres i ølkrus (små). Fin til vinteren/høsten.

Sendt inn av Odd-Einar Berdal

Forsiden akkurat nå
Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast
+
Tester

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast

Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp

Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak høstens beste viner og finn din favoritt!
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Smak høstens beste viner og finn din favoritt!

Den 08. september kan du få servert 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken