Ha whiskey og sukker i rødvinsglass,hell over god kaffe og rør godt! Flyt forsiktig lettpisket fløte over en teskje på toppen. Skal absolutt aldri serveres med sugerør eller teskje.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Ha whiskey og sukker i rødvinsglass,hell over god kaffe og rør godt! Flyt forsiktig lettpisket fløte over en teskje på toppen. Skal absolutt aldri serveres med sugerør eller teskje.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Jesper Håll og Jesper Lind på temakveld hos Norsk Kaffe Informasjon
I denne deilige drinken skal du bruke Irsk whiskey som er den korrekte ingrediensen som kjennetegnes av bløthet, lett sødme og fravær av røyk. Kremtoppen må lages av pisket fløte og ikke fra sprayflaske.
Denne tykke og gode suppen er aller best med solmodne tomater, ikke det som finnes mest av nå i januar, men det er fullt mulig å hjelpe til med modningsprosessen.
Les hele sakenReinsdyr er noe av det aller beste fra norsk natur. Tyttebær er på andreplass. Sammen smaker dette intet mindre enn genialt.
Les hele sakenHar ikke Italia en fast plass i ditt hjerte fra før, vil det absolutt få det nå. Med vin i glasset drømmer du deg bort sammen med Norges desidert mest entusiastiske vin- og italiaekspert.
Les hele sakenFilip August Bendi sikret den tredje norske sølvmedaljen noensinne med en treretters barnemeny med et gullegg i midten og en breiflabb som har satt standard for denne råvaren i lang tid framover.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenDen er dessuten så mettende at du ikke trenger annet enn dessert etterpå.
Les hele saken