Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Ørjan Kønig, Timbuktu Bar & Restaurant - Stavanger2. premie i Rose's Cup 2009
Denne drinken blir så god som den overhodet kan bli. Ingen i hele verden har så gode jordbær som her i Norge. Har du jordbær i fryseren kan du nyte den hele året.
Her får du oppskriften på en enkel variant av denne populære drinken. Selv om den er av det enkle slaget smaker den likevel fortreffelig.
Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.
Les hele sakenLammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.
Les hele sakenNår mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.
Les hele sakenEn solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.
Les hele sakenPersiskinspirerte retter er ikke hverdagskost, men det kan denne oppskriften fort gjøre dem til.
Les hele sakenVi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.
Les hele saken