- Fyll appelsinjuice i et høyt avkjølt glass.
- Topp med godt avkjølt musserende vin etter smak.
- Pynt evt med appelsinskive.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En mimosa består av to ingredienser. Appelsinjuice og musserende vin. For ekstra tørr smak, velg extra brut. Med prosecco blir drinken søtere.
Sendt inn av Apéritif
Vermut og tonic er på moten igjen, og denne smaker fortreffelig når du ikke vil ha en for alkoholsterk drink.
Kombinasjonen av portvin, appelsin og kanel gir en drink med god julesmak. Samtidig som den er leskende og ikke for alkoholsterk.
Bytter du ut den klassiske aligotévinen med champagne eller musserende fra Burgund så har du en Kir Royal.
Drinker basert på vin anbefaler deg å forsøke. Når du plusser på med likør blir det veldig godt. Rosévin passer også veldig bra til.
Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.
Les hele sakenIkke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.
Les hele sakenJa, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.
Les hele sakenMed 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.
Les hele sakenTempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.
Les hele sakenDet er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.
Les hele saken