Mango Lassi - søt yoghurtdrikk
Foto: Geo-grafika

Mango Lassi - søt yoghurtdrikk

Denne alkoholfrie drikken, Mango Lassi, passer perfekt til sterkt krydret mat. Du kan også lage den med en liten skvett rom og nyte den uten mat.

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene unntatt isbitene i en blender. Kjør massen og la det helst stå kjølig i 1-2 timer. Rett før servering knuses isbitene og helles i høye glass, hell over mango lassi og server umiddelbart. Dryss evt over kardemomme.

Tips:
Du kan godt bruke fryst mango, da trenger du ikke isbiter men kjører alt i blender og serverer direkte.

Her er oppskriften med rom

Her får du et annet godt tips til karibisk tropevarme 

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Apéritif

4
4/5 etter 13 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen