Oppskriften fikk 1. plass i oppskriftskonkurransen Påskens hotteste drikker 2006.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Oppskriften fikk 1. plass i oppskriftskonkurransen Påskens hotteste drikker 2006.
Sendt inn av Gunnhild Folgerø, Hafrsfjord
Slik gir du julebrusen en voksnere smak, helt uten eller med alkohol.
Det er selvfølgelig mulig å lage en alkoholfri drink som smaker supert. Her har du oppskriften på en som garantert vil falle i smak.
Du kan selvfølgelig lage en helt alkoholfri julegløgg. Det er fort gjort og den smaker fortreffelig.
Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.
Les hele sakenVi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.
Les hele sakenEn solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.
Les hele sakenFor den er et av de beste kjøpene i sin prisklasse med fast plass i de 60+ største polutsalgene.
Les hele sakenPersiskinspirerte retter er ikke hverdagskost, men det kan denne oppskriften fort gjøre dem til.
Les hele sakenKombinasjonen av bringebær, bjørnebærlikør, champagne og gin og med en umiskjennelig smak av agurk og rose, kan ikke bli noe annet enn godt.
Les hele saken