Persephone
Foto: Julie H. Amundsen

Persephone

Ingredienser

3 cl Bols Pomegranate (granateplelikør)
4 cl blended scotch whisky
1 cl friskpresset sitronjuice
2 cl fyldig sukkerlake

Appelsinskall

Fremgangsmåte

Fyll en cocktailshaker med is og ha i alle ingredisensene unntatt appelsinskallet.

Rist godt og sil over i et stort avkjølt cocktailglass. Skjær en lang spiral av en vasket appelsin og pynt på kanten av glasset.

Flere cocktailoppskrifter

Tips1:

Drinken forandrer karakter ettersom hvilken whisky du bruker.

Tips2:

En sukkerlake lager du lett ved å koke like deler vann og sukker til sukkeret er løst opp for så å avkjøle den.
 

Sendt inn av Apéritif

Forsiden akkurat nå
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6