Aquavit og advocaat blandes godt, og blå curacao hvirvles inn under omrøring. Grønn seigmann settes på hodet. Serveres i shotglass.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En kald kaffedrink som likevel varmer godt takket være cachaca - brasiliansk rom og espresso.
Det beste er å varme vin med krydder dagen før og la det stå kaldt frem til festen for å få fram smakene bedre.
Sammen med god bourbon og ekstra godt ingefærøl får du i tillegg en fyldig og lett krydret funnfull.
Les hele sakenHar du hagen full av epler, og noen er litt for syrlige til å være gode å spise, er denne oppskriften en god løsning.
Les hele sakenBlant de 1200 vinene som er testet før septemberslippet, er det mange klassikere som holder svært høy kvalitet - men også mørke skyer som truer i bakgrunnen.
Les hele sakenNew York, Napa, Japan og Spania er områder og land vi tar for oss i denne utgaven av magasinet Apéritif.
Les hele sakenNordmenn elsker libanesisk vin! Bli med på denne spennende vinsmakingen og smak hvorfor.
Les hele sakenDen er nemlig laget etter akkurat den filosofien som har gjort Domaine Leflaives viner så ekstraordinære.
Les hele saken