Legg karamellene i glasset og sett det i kjøleskapet. Etter 15 min. tar du ut glasset. Ta vekk fettet som blir liggende på toppen. Tilsett spriten og drinken er kald og klar.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En kald kaffedrink som likevel varmer godt takket være cachaca - brasiliansk rom og espresso.
Det beste er å varme vin med krydder dagen før og la det stå kaldt frem til festen for å få fram smakene bedre.
Innmaten fra et krabbeskjell blir til en lekker forrett eller smårett på null-komma-null.
Les hele sakenFondue er ikke mindre enn en genial rett. Ikke bare får man gjestene til å lage maten selv - det blir intimt og koselig også.
Les hele sakenBlant de 1200 vinene som er testet før septemberslippet, er det mange klassikere som holder svært høy kvalitet - men også mørke skyer som truer i bakgrunnen.
Les hele sakenNew York, Napa, Japan og Spania er områder og land vi tar for oss i denne utgaven av magasinet Apéritif.
Les hele sakenDen 5. november kan du bli med på en helt unik mat og vinopplevelse! Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Bon Lio disker opp med en 5-retters meny.
Les hele sakenOld Cuban Cocktail er en lekker kombinasjon av fatlagret rom, masse mynte, lime og litt champagne.
Les hele saken