Ha alle ingrediensene i en cocktailshaker med is, kryst en limebåt over for å få en bedre syrlighet og balanser med litt sukkerlake.
Rist godt og sil over i et highballglass fylt med is, pynt med en frisk limebåt og et friskt jordbær.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Ha alle ingrediensene i en cocktailshaker med is, kryst en limebåt over for å få en bedre syrlighet og balanser med litt sukkerlake.
Rist godt og sil over i et highballglass fylt med is, pynt med en frisk limebåt og et friskt jordbær.
Sendt inn av Marius Eide, Tørst i Oslo
Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.
Les hele sakenEn nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.
Les hele sakenNår du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.
Les hele sakenEller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.
Les hele sakenBare prøv denne oppskriften på hjemmelagde seikarbonader med stuede grønnsaker.
Les hele sakenHar du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.
Les hele saken