Twist Le Fizz
Foto: Julie H. Amundsen

Twist Le Fizz

Fremgangsmåte

Fyll en shaker med is og tilsett ingrediensene (bortsett fra boblevinen). Sil over i et melisdekt avkjølt høyt glass. Topp med champagne og pynt gjerne med et jordbær.

Tips 1:

Sett glassene i fryser og dryss over melis rett etter at du tar dem ut. Da sitter melisen bedre på glasset slik at det ser frostet ut.

Tips 2:

Dersom du vil ha fruktigere drink, kan du velge bort vodka og tilsette mer St. Germain.

Tips 3:

Du kan også bytte ut champagne med (tørr) prosecco.

Tips 4:

Får du ikke tak i St. Germain, kan du bruke en annen hylleblomstlikør , hylleblomstvin eller hylleblomstekstrakt/saft

Sendt inn av Chris Grøtvedt

5
5/5 etter 15 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen