Vårens sprudlende drøm

Vårens sprudlende drøm

I denne oppskriften er det aprikosnektar som gir sødme, den musserende vinen bobler og friskhet og de marinerte bærene byr på resten. Her er oppskriften.

Fremgangsmåte

Bland alt unntatt den musserende vinen og aprikosnektaren i en stor karaffel eller mugge og sett det til avkjøling i et par timer.

Ved servering rører du i aprikosnektaren og tilsetter den musserende vinen og serverer straks i champagneglass.  

Flere lekre velkomstdrinker og bowles finner du her

Tips: Frosne bær er selvsagt lov, og gjør drinken raskere kald. Du kan også velge bare en eller to bærsorter.

Denne drinken gjør seg veldig godt i en flott bowle, men du kan også blande den marinerte frukten med aprikosnektaren og ha i en skje av denne blandingen i glassene for å fylle opp med musserende vin ved hver gjests ankomst.

På den måten holder drinken seg forfriskende sprudlende.

 

Sendt inn av Treasury Wine Estates Norway

5
5/5 etter 16 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen