Fyll en shaker med is og alle ingredienser. Rist og sil over i et glass med is.
Tips1:
Agurksaft lager du ved å rive en agurk i et dørslag/sil og la stå til massen har dryppet fra seg.
Tips2:
Pynt med et ananasblad.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Mango lassi er en klassiker som følge til indisk mat. Da er den alltid alkoholfri. Denne er det ikke.
Denne får trønderne til å gå mann av huse. Og med få innkjøp på polet kan du få hvem som helst til å bananas.
Cachaça er Brasils nasjonalbrennevin som lages av rørsukker og den riktige ingrediensen til den forfriskende drinken caipirinha.
Varier med ulike romsorter etter smak, enten lys eller mørk fatlagret. Jeg er også fan av agricolerom i min Piña Colada, sier bartenderen Chris Grøtvedt.
Disse er fylt med kyllingrester, men de kan lages med andre rester, enten med og uten kjøtt, og sågar vegansk.
Les hele saken5300 kroner er ikke billig, men sammenlignet med hva denne vinen går for internasjonalt er prisen en brøkdel. Den er et av få unntak, for de fleste rieslingene er innafor manges budsjett.
Les hele sakenNår du lager en wok med steinbit og lar den svømme i kinesiskinspirerte smaker, blir det fart på selv midt-i-uka-middagen.
Les hele sakenSmak den elskede druen Chardonnay hele veien fra Vin de France til toppvin som Grand Cru fra Chablis.
Les hele sakenBistro Tolvte på toppen av Munch-museet viser sin strålende matlaging til viner fra fire av de aller beste produsentene i Tyskland.
Les hele sakenIshavsrøye er i sannhet en delikatesse, og får ekstra drahjelp med denne innpakningen.
Les hele saken