Fyll en shaker med is og alle ingredienser. Rist og sil over i et glass med is.
Tips1:
Agurksaft lager du ved å rive en agurk i et dørslag/sil og la stå til massen har dryppet fra seg.
Tips2:
Pynt med et ananasblad.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En kald kaffedrink som likevel varmer godt takket være cachaca - brasiliansk rom og espresso.
Mango lassi er en klassiker som følge til indisk mat. Da er den alltid alkoholfri. Denne er det ikke.
Denne får trønderne til å gå mann av huse. Og med få innkjøp på polet kan du få hvem som helst til å bananas.
Den var et av de beste kjøpene da den kom inn i basisutvalget i januar, og med 2022-årgangen har den fått ytterligere et løft.
Les hele sakenDen sprø bunnen møter myk og syrlig topping. Du må trolig lage dobbel porsjon, så godt er det.
Les hele sakenAlbert Bichot er første produsent til å sende et lass med vin over Atlanteren med det første moderne seilfraktskipet for denne type gods.
Les hele sakenI konkurransen Norges beste drikke, ble fruktvinprodusenten i Ås og sidermakeren fra Hardanger de som fikk flest toppskår.
Les hele sakenSiden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.
Les hele sakenVi tar deg med til Oslos nye storstue og dens imponerende vinsamling, en perle av en bar i Palma, Mallorca, ser på dansk rom, blir kjent med et "nytt" vinområde på Sardinia og hyller kvinnene.
Les hele saken