Ha ingrediensene i et røreglass fylt med is. Rør i 20-30 sekunder og hell drinken over i et old fashioned-glass fylt med is. Pynt med en appelsintwist.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Ha ingrediensene i et røreglass fylt med is. Rør i 20-30 sekunder og hell drinken over i et old fashioned-glass fylt med is. Pynt med en appelsintwist.
Sendt inn av Chris Grøtvedt
Kombinerer du ekstra god cognac og sjokolade blir det veldig godt. Denne drinken passer like godt kald som varm inne eller ute.
Her er en litt spesiell utgave av den klassiske champagnecocktailen vi serverer med en ekstra smak av flott cognac
At norske vinkart er i verdensklasse, er slått fast en gang for alle. 10 av dem stakk av med gull i Star Wine List Norway 2025 og samtlige konkurrerer i verdensfinalen i juni 2026.
Les hele sakenHer finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
Les hele sakenFra samme produsent kommer også strålende utgaver fra de beste terroirene i Nord-Rhône.
Les hele sakenBåde den røde og den hvite representerer veldig godt Campanias potensial – og ikke minst produsentens håndlag.
Les hele sakenEngelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele sakenMed denne asiatiskinspirerte oppskriften får du en helt annen smaksopplevelse av svinefileten. Ikke er oppskriften vanskelig heller.
Les hele saken