I en Sea Breeze er det frukten som setter smaken. Både tranebær- og grapefruktjuice har mye karakter. Sammen er de krutt, spesielt når de bakkes av alkohol, i dette tilfellet gin.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
I en Sea Breeze er det frukten som setter smaken. Både tranebær- og grapefruktjuice har mye karakter. Sammen er de krutt, spesielt når de bakkes av alkohol, i dette tilfellet gin.
Dette er den klassiske varianten av den avkjølende og smakfulle drinken. Det har selvfølgelig gjort den veldig populær.
Navnet stammer fra forbudstiden, den gangen man måtte bryte loven for å få seg en drink. Smaken holder også i dag 100 år senere.
Denne drinken vil helt sikkert varme lenge. Ikke like lenge som historien om den riktignok som du også kan lese her.
Denne drinken har en historie bak seg som få andre. Den kan du også lese her. Vi kan garantere at du vil like både den og drinken.
Denne varianten av den berømte drinken er komponert av den kjente bartenderen Chris Grøtvedt. Vi kan love deg at den varmer.
Med gin og vermut har du to tredeler av en negroni, men denne drinken er ikke så kraftig som en negroni, ikke bare fordi camparien mangler, men fordi den har tonic i stedet. Det gjør den langt mer leskende enn den kanskje ser ut til.
Skal du lage en vellkomstdrink skal du satse på denne. Fruktig og får sitt preg av rødvin og brandy. Følg den enkle oppskriften.