En nordisk vri på den klassiske negroni-en hvor det fruktige preget fra solbærene i Moments Toddy-likøren balansere det bitre elementet fra Campari. En fyldig ettermiddagscocktail.
En nordisk vri på den klassiske negroni-en hvor det fruktige preget fra solbærene i Moments Toddy-likøren balansere det bitre elementet fra Campari. En fyldig ettermiddagscocktail.
En syrlig og krydret akevittdrink med mye julesmak slår godt an i desember.
Du kan lage limonaden med bare øl eller ha oppi litt vodka eller akevitt for ekstra trøkk.
Lavalkoholdrinker smaker noen ganger mer enn de med full styrke. Bare prøv denne.
En punsj med smak av akevitt og norske epler er som skapt for så vel utendørs- som innendørsfester.
Dette er en rosa akevittbasert versjon av drinkklassikeren Bee's Knees som vanligvis lages med gin.
Limonade og akevitt passer like godt vinterstid som om sommeren.
En Bobby Burns med akevitt istedenfor skotsk whisky. Tre krydrete drikker blandet sammen til en rik og varmende cocktail.
Dette er en spritz der rosa akevitt er den smaksgivende ingrediensen. Du skal selvfølgelig blande med prosecco, rosa champagne eller kombucha. Og ha litt rabarbrasirup hvis du ønsker det.
Lager du løvetannsirup av det forhatte "ugresset" - får du garantert en ny opplevelse. En drink som smaker fortreffelig.
Denne drinken er laget av barsjef David Jancura på cocktailbaren Krongods i Oslo. Han innrømmer å ha en preferanse for drinker med ekstra mye godsaker i.
Denne drinken dufter friskt av sjø, akevitt og grapefrukt.
En drink som kombinerer mange smaker og som resultat en herlig drink.
I denne drinken får du skogen rett i glasset. Og hvis du pynter med en kongle smaker den ikke bare skog. Den ser slik ut også.
Akevitt og jordbær er kanskje ikke den første kombinasjonen du tenker på, men det er jo norsk som bare det. Derav navnet på denne drinken som er komponert av bartenderne på restaurant Aymara i Oslo.
Det som skiller denne oppskriften fra en klassisk Manhattan er at deler av brennevinet og vermuten er erstattet av en lavprosentig likør, den franske Chambord.