Kanelsirup lager du enkelt av sukkerlake (av like deler vann og sukker) og kanelstenger.
Kanelsirup lager du enkelt av sukkerlake (av like deler vann og sukker) og kanelstenger.
Eplesirup er en veldig ren og god ingrediens i høstlige drinker - både kalde og varme.
Denne julekrydderberikede Camparien er laget for en akevittbasert negroni, men kan brukes i mange drinker. Sprits inkludert.
Denne sirupen løfter enhver juledrink - også varme som gløgg til nye julehøyder.
Slik blir appelsinjuicen enda mer egnet til å skape virkelig godt resultat for en cocktail.
Sitron- og kardemommesirup gir veldig god smak til gin-tonicen og andre ginbaserte drinker.
Denne søte og krydrete sirupen er perfekt for drinker - med og uten alkohol - hvor man ønsker et lite kick.
Pasjonsfruktsirup gir en veldig god syrlig tropisk fruktkarakter til drinker.
Tonkabønnesirup gir drinker en aromatisk karakter midt mellom marsipan/mandler og vanilje.
Hjemmelaget saft med smak av hylleblomst er en sikker sommerfavoritt. Den kan også brukes som drinkingrediens.
Rosmarinsirup gir god smak til drinker med whisky, akevitt og gin. 1 cl holder.
Egner seg spesielt godt i latte, men kan brukes i alle varme og kalde drikker.
Her oppskriften til ingefærsirup. Den kan du bruke i drinker og eksempelvis i te og varm melk. Den gir en særegen og deilig smak.
Du visste kanskje ikke at syriner er spiselige? Når du lager syrinsirup kan du blant annet bruke den i drinker.