Den geniale miksen av fløte og irsk whiskey tilsmakt med blant annet vanilje og sjokolade ble lansert i 1974 etter flere års uttesting.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Den geniale miksen av fløte og irsk whiskey tilsmakt med blant annet vanilje og sjokolade ble lansert i 1974 etter flere års uttesting.
Til en klassisk servering av absint benyttes en egen absinth-skje. Med brunt sukker får du enda mer smak.
Det er ingen grunn til å se ned på bananlikør. Kombinasjonen av banan, ananas og bourbon gir en veldig tropisk touch til denne drinken.
Det er morsomt å servere din hjemmelagete eggelikør. Hyggelig å gi bort som gave også. Du kan helle den over iskrem også.
Kakaolikør lager du enkelt selv. Deilig å drikke til kaffen, eller du kan helle den over en dessert som iskrem
Denne vrien på en Collins er uten sukkerlake, og med ginen Bombay Sapphire som gir en ultrafrisk og tørr smaksopplevelse.
Denne drinken inneholder to typer rom. Det vil du garantert sette pris på når du smaker den.
Denne drinken er laget med Pitu, et brasiliansk brennevin som gir en særegen smak.