En syrlig og krydret akevittdrink med mye julesmak slår godt an i desember.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
En syrlig og krydret akevittdrink med mye julesmak slår godt an i desember.
Bak det rosa utseendet skjuler det seg mye kraft og smak av både gin, pastis og grenadin.
Det skall ikke mer til enn denne drinken for å skape halloween-stemning og litt utfordrende smaker.
En fyldig og syrlig portvinsbasert cocktail er perfekt om høsten.
Smaken av nordisk sommer , blant annet brennesle, ryllik, løftes her med vermut og appelsin, til en perfekt høstdrink.
Denne drinken er både frisk og aromatisk med spennende krydderdybde.
Du kan lage limonaden med bare øl eller ha oppi litt vodka eller akevitt for ekstra trøkk.
En kompleks smak som du kan gjenskape i din egen bar.
En sensommerfrisk og lekker vri på klassikeren French 75.
Navnet betyr "klin kokos" og det skyldes nok at det er tre ulike brennevinstyper. Men den kan fint lages med bare en.
Lavalkoholdrinker smaker noen ganger mer enn de med full styrke. Bare prøv denne.
I denne drinken er det smaken av norsk sommer som dominerer.
Denne drinken er et friskt og godt alternativ til Aperol Spritz.
Denne amerikanske drinkklassikeren ble skapt i 1888 av Henry C. Ramos på baren Imperial Cabinet Saloon i New Orleans.
Elsker du kiwi, er dette drinken for deg. Den får hjelp av en gul og en blå likør til å skape den irrgrønne fargen.