- Fyll et glass med isbiter.
- Hell over Italicus Rosolio di Bergamotto.
- Topp med eplesoda.
- Pynt med eplefylt hvit sjoklade (kan sløyfes).
Råvare:
Italicus Rosolio di Bergamotto
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne oppskriften signert Johannes Sæterbø ble nummer to i Italicus Global Competition 2023.
Råvare:
Italicus Rosolio di Bergamotto
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Johannes Sæterbø
En drink som denne med Jack Daniels Apple er et godt alternativ til gløgg.
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken