Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Denne drinken er laget av barsjef David Jancura på cocktailbaren Krongods i Oslo. Han innrømmer å ha en preferanse for drinker med ekstra mye godsaker i.
Her finner du en spesiell, men lett cognacdrink, komponert av Jørgen Dons/Raus
Umeshu lages tradisjonelt i hjemmene i japan av umodne plommer som blandes med tradisjonell japansk sprit - shōchū - og sukker.
Dansk mjød med smak av eple og humle blir til en forfriskende og fruktig drink. Som du orker flere av når du blander med tonic.
Lag en herlig drink med rom og grapefruktsoda. Vil du ha den ekstra frisk kan du bruke limejuice.
Denne klassikeren skal ha blitt laget for Winston Churchill før han ble statsminister av bartenderen Jim Gilmore på The American Bar på Savoy i London.
Denne drinken dufter friskt av sjø, akevitt og grapefrukt.
Denne gindrinken er inspirert av 1920-tallsfavoritten Bee’s Knee’s.
Dette er rett og slett en iste laget av hibiscuste og toppet med den røde musserende teen fra Copenhagen Sparkling Company, og det er nettopp denne som gir drinken karakter og dybde.
Du behøver ikke være Pokemon-entusiast for å nyte denne cocktailen som er både syrlig, fruktig, søt, fyldig og frisk.
Denne vrien på en negroni er mer ginpreget enn den klassiske utgaven, og med den unike likøren H.Theoria Perfidie som gir en spesiell karakter.
En drink som kombinerer mange smaker og som resultat en herlig drink.
Bak det rosa utseendet skjuler det seg en forfriskende grapefrukt og rom-drink kreert av Jim Meehan, mannen bak Banks-romen.
Denne klassikeren ble skapt av Fred L. Myers til åpningen av hans romdestilleri i Monymusk på Sør-Jamaica i 1879. Mens andre mener den kommer fra Planter's Hotel i Charleston.
Matcha-tepulver gir gin tonicen en ekstra spennende karakter, og yuzu bidrar i samme retning.
Med matcha-tepulver blir en old fashioned ekstra god, og i stedet for bitter er det brukt appelsinkonsentrat.