Denne sirupen har med seg smaken av manges favoritt-frokostblanding.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Friske jordbær, en halvannen flaske hvitvin og to flasker pils og du har klar en bowle til mange.
Solbær er deilig. Og solbær gjør seg også veldig godt når du lager likør med bærene.
Umamitini er en vri på den klassiske Dry Martinien og vil gi en original smak med fantastisk umamismak i bakgrunnen. Cocktailen passer til det meste, men er ypperlig til sjømat.
Milk punch er en "melkevasket" drink som er holdbar i flere måneder i kjøleskapet. Drinken tar en del tid å lage, men når den er klar, er den enkel å servere. Egner seg derfor til større selskaper.
Kakaolikør lager du enkelt selv. Deilig å drikke til kaffen, eller du kan helle den over en dessert som iskrem
Det er morsomt å servere din hjemmelagete eggelikør. Hyggelig å gi bort som gave også. Du kan helle den over iskrem også.
Denne har jeg fått servert i Papete, Tahiti, på Bora-Bora og Morea.
Mesteparten av jobben med denne punsjen gjøres dagen i forveien. Dermed er det bare isbitene og boblene som tilsettes idet gjestene kommer.
Denne drinken er oppkvikkende og det helt uten bruk av alkohol.
Denne toddyen, basert på en av Norges fantastiske eplemoster, et utmerket og ikke minst forfriskende alternativ både med og uten alkohol.
Ta deg en pinne. Med denne oppskriften virkeliggjør du begrepet, Et forfriskende, iskaldt og lett alternativ, og du trenger ikke glass.