Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Denne oppskriften er komponert av Sofia Rydell hos Stockfleth's og Kristin H.R. Nielsen hos Java/Mocca.
Andrea Selvaggini på Savage er Michelinkokken som er mer berømt i utlandet enn i Norge. Han gjør nå grep for å nå flere norske gjester.
Vårmakrellen smaker himmelsk når det serveres rett fra grillen med dette tilbehøret. Da får den oppmerksomheten den fortjener.
Cathrine Marshall er en sørafrikansk produsent som gjør tingene på sin måte, og det smaker.
For her snakker vi om solid pinot noir-kvalitet.
En gin tonic skal være frisk og aromatisk, med rabarbrasirup og rabarbrastrimler får den enda mer av det gode.
Vi serverer en skikkelig delikatesse denne helgen når andebryst står på menyen.