Andebryst er usedvanlig smaksrikt kjøtt, men må stekes perfekt for at det skal bli perfekt. Siden det er så mye smak i kjøttet, kan tilbehøret være enkelt. Her er det asiatiskinspirert, for and er noe som i hvert fall det kinesiske kjøkken perfeksjonerer.
Dagens rett
                                                                     
                Foto: (a-lesa)
                                                Slik steker du andebryst perfekt
                        Vi serverer en skikkelig delikatesse denne helgen når andebryst står på menyen. 
                    
                                    
     23 Mai 2025 - 23:00
                Asiatisk andebryst
 
                Fremgangsmåte
- Rut andebrystet i fettet med en skarp kniv og brun kjøttet på alle sider i en tørr stekepanne.
- Etterstek i ovn ved 80 grader til kjernetemperaturen er 56 grader (bruk steketermometer).
- Tilbehør: Skjær squashen i biter (gjerne i fasong hvis du vil gjøre det ekstra fint).
- Kok squash, eddik, smør og sukker i 1 minutt. Smak til med salt og pepper.
- Bland kraft, soyasaus og limesaft og kok sakte inn til du har 4-5 dl ferdig saus.
- Serveres med ris eller potetmos.
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    90 POENG
- 
                    Tyskland Volum: 0.75 l Pris: 244.90 kr Basisutvalget90 POENG Volum: 0.75 l Pris: 244.90 kr Basisutvalget90 POENG
- 
                    
                    88 POENG
- 
                    
                    88 POENG
- 
                    Frankrike Volum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG Volum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
- 
                    Frankrike Volum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG Volum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
Forsiden akkurat nå
                     
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                