Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
I denne oppskriften, komponert av Jan Vardøen, anbefales det å tilsette litt Grand Marnier, som er en appelsinlikør med cognac som base. Det gir ekstra fylde til Mimosaen. Har du Cointreau i huset, gir også den drinken en boost.
Kombinasjonen av gin/vodka, grapefrukt og salt er en innertier som gir lyst på mer.
Her får du smaken av taco(krydder), men i en annen innpakning.
Chinon og cabernet franc som lagringsobjekt er i trygge hender fra denne produsenten som har veldig gunstige priser.
Direkte pressete pinot noir-druer med høy syre gir en veldig lys og elegant rosévin som balanseres av litt restsødme. Perfekt til krydret mat.
Har du levd noen tiår, husker du sikkert den gammeldagse festdesserten Marte Knipe. Sikre deg oppskriften.
Når du har disse to ingrediensene, er det ikke så mye annet som trengs, bare en potetmos eller enda bedre, Pommes Anna.