Aperol Spritz er den nye mojito - i hvert fall er det en svært populær drink både i Norge og i utlandet. Her for du en oppskrift med tuch av jul.
Aperol Spritz er den nye mojito - i hvert fall er det en svært populær drink både i Norge og i utlandet. Her for du en oppskrift med tuch av jul.
Vermut og tonic er på moten igjen, og denne smaker fortreffelig når du ikke vil ha en for alkoholsterk drink.
Tilbudet av vermut i Norge vokser stadig, og med det mulighetene for å nyte denne retrovinen alene. Om du ikke er helt der, start med vermut & tonic. I den legger du en skive med agurk.
Det er lett å lage den selv ved å ha en klunk Tomtegløgg i et glass og toppe med bobler. Men hvis du ikke er så glad i kanelsmaken, og i tillegg vil ha mer kontroll over ingrediensene, har vi et forslag som gir både julefølelsen og oppleves forfriskende uten å være for søt.
Denne cavadrinken gir masse julefølelse - men smaker også godt lenge etter at julestemningen har gitt seg.
Det er Anne Maurseth på oslobaren Andre til Høyre har laget jule- og nyttårsdrinkene for oss i år. Og ved å utnytte en hjemmelagde ingrediens, nemlig en intenst krydret julesirup, oppnås to vidt forskjellige smaksprofiler, og begge med ingredienser du garantert har i huset.
Plommesake - umueshu - en en undervurdert ingrediens, ofte litt søt å drikke til mat, men i en litt tørr utgave som den som er brukt her, gjør den underverker.
Aperol har inntatt en fast plass i norske barskap, og proseccoen står sikkert i kjøleskapet. Ved å tilsette mindre Aperol og fylle på med andre smaker og farger får du en helt ny opplevelse.
En klassisk sangria lages normal av rødvin. Rosevin er et godt og spennende alternativ som du må prøve.
En aromatisk og forfriskende sommerdrink hvor du lager en av ingrediensene selv.
Denne drinken gir mye av den samme smaken som mojito - syrlig lime og frisk mynte. Men den har det lille ekstra.
Tranebær finnes i noen butikkhyller eller i fryseren din. De setter sammen med gin en syrlig og frisk skogssmak på sangriaen.
I denne drinken er det kombinasjonen av portvin og akevitt som skaper varmen og krydderpreget.
En kompleks smak som du kan gjenskape i din egen bar.
Denne drinken er både frisk og aromatisk med spennende krydderdybde.
En fyldig og syrlig portvinsbasert cocktail er perfekt om høsten.
Det skall ikke mer til enn denne drinken for å skape halloween-stemning og litt utfordrende smaker.
Navnet stammer fra forbudstiden, den gangen man måtte bryte loven for å få seg en drink. Smaken holder også i dag 100 år senere.
En av de mest klassiske av alle sherrydrinker som trolig ble laget første gang i 1904.
En leskende og sommerlig lavalkoholdrink som ber om fint vær.