Nakkekoteletter på ungarsk maner betyr mye god smak
Saftige nakkekoteletter blir deg til del dersom du følger vårt middagstips. Gode grønnsaker får du også med, og hvor kraftig retten skal være justerer du selv.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Saftige nakkekoteletter blir deg til del dersom du følger vårt middagstips. Gode grønnsaker får du også med, og hvor kraftig retten skal være justerer du selv.
Les hele sakenDeilig kalvekjøtt er utgangspunkt for denne helgens meny. Benytt gjerne sjansen til å invitere gode venner på en avslappende sensommermiddag.
Les hele sakenPære, ingefær og en mild kremet blåmuggost er det som gir lammekotelettene det lille ekstra.
Les hele sakenDet er lov å håpe på fint grillvær denne uka, for denne oppskriften på alternativ bruk av koteletter må du bare prøve.
Les hele sakenLammekoteletter kan vi spise hele året, siden tilgangen er blitt mye bedre. Dessuten er de et utmerket alternativ til fredagskosen.
Les hele sakenDet er ikke mer enn noen spanskinspirerte takter som skal til for å gjøre hverdagslige koteletter ekstra saftige.
Les hele sakenMaken til saftige og velsmakende koteletter skal du jaggu lete lenge etter. Prøv bare oppskriften selv.
Les hele sakenI dag får svinekotelettene sveitsisk innpakning, og det gjør dem godt, for her får de mye smak fra høstens beste grønnsaker. Denne retten klarer seg dessuten uten kotelettene.
Les hele sakenI en travel helg er koteletter perfekt å ty til når søndagsmiddagen skal lages. Med sensommerens gode grønnsaker blir det feststemning i stekepannen.
Les hele sakenPå 1. mai, som i år må markeres på en annen måte enn før, foreslår vi en vri på en gammel klassiker, nemlig svinekoteletter. Men surkålen må altså vike som tilbehør.
Les hele sakenDe hverdagslige kotelettene får et eksotisk løft i denne oppskriften med både raita og mangosalsa.
Les hele sakenDa skal du prøve denne enkle, men svært så smaksrike og fristende oppskriften som får ekstra god smak fra sesongens nypoteter. Og svinekjøttet kommer selvsagt fra lykkelige griser.
Les hele sakenUrter og hvitløk får fart på svinekotelettene. Denne oppskriften gjør stor lykke på ethvert middagsbord og er dessuten enkel å lage.
Les hele sakenMed denne lekne retten til middag, må du nesten fyre opp grillen. Eller ta med alt ut på en improvisert piknik.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenSmak noe av det aller beste fra Toscana når Fèlsina inntar hovedstaden den 06. oktober
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Noen av dem kan sågar tas med til en strand nær deg, i skyggen under en parasoll eller for å holde myggen unna på fjellhytta eller teltturen.
Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også
Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.
Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.
Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.
Les hele sakenDenne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.
Les hele sakenInnholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.
Les hele sakenEn drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.
Les hele sakenNyt 10 smakfulle småretter og 6 nøye utvalgte viner – alt satt sammen med kjærlighet for å gi deg en kveld du sent vil glemme.
Les hele sakenMed den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.
Les hele saken